Page 1 of 1

Predlošci

Posted: 18 Oct 2020, 11:17
by admin
Klikom na User Control Panel pa na Board Preferences možete odabrati izgled foruma kakav vam se najviše sviđa. Birati možete između 29 instaliranih predložaka koji se u padajućem izborniku pojavljuju kao na fotografiji.

Image

Absolution je zadana tema, izabrana po "defaultu", ali to se lako može promijeniti.

Re: Predlošci

Posted: 14 Apr 2021, 12:57
by admin
Trideseti predložak zove se Virus, koji dolazi u dvije inačice.

No to nije sve, instalirao sam još jedan - Nosebleed. Zgodan je, zato sam ga i skinuo iako avatare također ima na netipičnoj, desnoj strani.

Posted: 18 Oct 2021, 22:19
by Jagor
Trideset drugi instalirani predložak, we_universal, najbolje funkcionira kad se raširi na maksimalnih 1800 piksela, što možete učiniti putem izbornika Width na naslovnici ili u korisničkom panelu. Bijele je boje, s avatarima na lijevoj strani. Meni je čist, pregledan i lijep. :)

Posted: 08 Dec 2024, 22:25
by admin
Dok ne moderniziram forum, ukinut ću opciju biranja - zadani predložak svima bit će Milk v2, ovaj koji vidite.

U čemu je stvar? Odlučio sam se za najnoviji i tehnički najprikladniji s obzirom na to da se većina ne ažurira, uglavnom su načinjeni za inačicu 3.2.8 ili 3.2.9. A ne poboljšavaju se zato što je phpBB 3.2.x poodavno napušten. Što onda dovodi do bugova. Milk ih također ima - ali nekako najmanje. I to je tô. :zubeki: